Paul Liekens toont de oplossing tijdens NLP Allergiedag

nlp1
Allergie en NLP: de perfecte oplossing?

Allergie lijkt een kwaal die almaar meer mensen teistert. Is allergie te genezen? Is het erfelijk? Wat doen we er aan? Vanwaar komt die plotse allergische reactie ineens opduiken? En wat met gluten? Op deze en andere vragen kregen we tijdens de deze NLP  Allergiedag  duidelijk antwoorden van experts. Paul Liekens is zo’n bekend expert en reikt ons de perfecte oplossing aan: NLP (NeuroLinguïstisch Programmeren). Zo helpt hij mee de oorzaak van allergie op te sporen en ze te herprogrammeren.

liekensfranks
Paul Liekens (rechts), Master trainer NLP en piramide-kenner, deelt graag zijn kennis over NLP & Allergie. ©foto Frank Delsaert

Liekens (76) is een gecertifieerd NLP-trainer (New York Training Institute en dr. Bandler) en zowat de NLP-pionier in Vlaanderen. Samen met assistente Myr-I-am organiseerde hij een nieuwe NLP Allergiedag om hun kennis te delen over (enkelvoudige) allergie.  Het werd een bijzonder boeiende en verrijkende dag. Want er is duidelijk nog hoop op een normaal leven voor heel wat mensen met allergie voor gluten, tal van specifieke stoffen, katten of honden. Je moet alleen weten dat je er iets kan aan doen. De mogelijkheden liggen in ons zelf.

NLP pakt de oorzaak  aan: ons onderbewustzijn: de bestuurder van alle chemische processen in ons lichaam.  Liekens heeft het over het “chemisch fabriekje in ons”. Daardoor zijn we zelf verantwoordelijk voor de reacties en de realiteit die we creëren. Hij schreef hierover dan ook een schitterend boek de voorbije jaren met de titel “NLP en allergie”.

En dat het kan, ontdekten ondertussen heel wat TV-persoonlijkheden.  Er passeerden de voorbije jaren dan ook al tal van BV’s bij deze ervaren NLP-expert. Want blijft opmerkelijk hoe heel snel ons onderbewustzijn heel wat zaken snel  kan transformeren. En op die manier een oplossing en verlossing brengen. Het draait hem vooral rond beperkingen en om overtuigingen die we onszelf opleggen.

Zakenwereld

De theorie en effectiviteit van NLP hebben geen wetenschappelijke ondersteuning volgens tegenstanders. Toch is het onmiskenbaar een absolute methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. NLP is dan ook niet totaal onbekend in de zakenwereld en geniet er erkenning. Maar ik geloof dat we steeds meer en beter buiten het louter “wetenschappelijk kader” of “het beperkend aanschouwen” moeten denken. Dus “open minded”.

 Veilig

En dat NLP doeltreffend is kan je zien. Dat symptomen verdwijnen kan je zien in een tv-uitzending. Getuige daarvan is deze tv-uitzending “De Wondere werelrd” op VTM met Ingeborg in 1999. NLP is de stempel pseudowetenschap dus naar mijn mening totaal onwaardig.

Ons onderbewustzijn is een schatkamer.

 

NLP is in de jaren zeventig ontstaan in de Verenigde Staten. De grondleggers van NLP zijn John Grinder en Richard Bandler.

Paul Liekens is vooral bekend om zijn expertise van piramides en hun energie. Daarover schreef hij al ettelijke boeken. En reisde hij meermaals naar Egypte om de piramide van Cheops te onderzoeken en te ervaren.

Bedankt Paul en Myr-I-Am, voor de ruimere inzichten in het transformeren. Ik kon als “communication designer” aanschouwen wat communicatie kan doen en transformeren. Want “Communicatie” krijgt betekenis door de respons van de ander.”(wikipedia)

Meer info Paul Liekens: http://www.paulliekens.be/

Info over NLP

NLP EN ALLERGIE, Paul liekens, ankertje 259, Uitg. Ank hermes bv deventer 2008, 96 blz.

NLP EN SPIRITUELE ONTWIKKELING; Paul Liekens, ankertje 219, uitg. Ank Hermes deventer, 96 BLZ., 2000

HELENDE VERHALEN VOOR KINDEREN, Paul Liekens& Ann delnoy, , 151 blz

DE TWAALF ENERGIECENTRA, ontwikkel je bewustzijnniveau, Paul Liekens,  Ankertje 243

NLP En Relaties, Paul Liekens,  Ankertje 212

reiki
Myriam Van Acker schreef een boek over Reiki voor kinderen.

Reik Reiki aan je kind aan,  Myriam Van Acker, eigen uitgave.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s