Schauberger, Tesla van het water

  Twister zou water energetisch levendiger  maken
   Water wetenschap

Over water valt nog veel te ontdekken

De naam Schauberger zegt u wellicht niets. Nochtans is Victor Schauberger zowat de Tesla van het water. En je bent  believer of non-believer. In de filmpjes hieronder ontdek je meer over hem en zijn vrij onbekend werk.

flews
Hexagonaal water maken met een ‘twister’.  ‘Laag energetisch water wordt nieuw leven ingeblazen met een draaikolk. Deze drink- en mix beker wordt vaak gebruikt door sporters. Werkt onderaan met herlaadbare batterij. En geen net.

Net zoals Tesla was hij zijn tijd ver vooruit. Zijn kennis over de natuur en ontdekkingen over waterbeheersing en stromingen komen nog steeds van pas. En zullen in nabije toekomst, met wateroverlast en onverwachte overstromingen nog meer nodig zijn. En aan belang winnen. Want willen we niet allemaal weten wat we drinken en waaruit we zijn opgebouwd? Ook een ondergesneeuwd onderwerp als Schaubergers energieopwekking met water krijgt stilaan weer belangstelling.

Wie denkt dat we alles weten over water heeft het mis. Er valt nog veel te onderzoeken en te ontdekken. Kijk maar naar de ontdekking van Masaru Emoto (foto’s ijskristallen en energetische structuur ). Als voorbeeld geef ik maar de implosie en explosiekracht van watergas. Ja, water-gas. Voor alle duidelijkheid geen waterstofgas.

Hexagonaal water

Het bijzondere boek “Dancing with water” van MJ Pangman en Melanie Evans herwekte mijn interesse in dit onderwerp. Ook kocht in 2 jaar gelden een “twister” om “hexagonaal water te maken.  Niks bijzonder. Het boek gaat over het “geheugen” van water. En met “dancing” bedoelt ze de levendigheid of levenskracht van het water. Het gaat om de wetenschappelijke en spirituele eigenschappen van water, waterkristallen en DNA.

Twister

Ik kocht twee jaar geleden een twister. Een plastic bekervormig apparaat. Het is een energizer voor je water. Een mixer die veroorzaakt een draaikolk en wordt vooral gebruikt om proteïne- cocktails te mixen. Het toestel werkt met oplaadbare batterijen. Want het water mag niet in contact komen met netspanning.

The Secrets of Water, The Documentary of Viktor Schauberger “Comprehend and Copy Nature”

bronnen:

https://borderlandsciences.org/journal/vol/35/n03/Zock_on_Victor_Schauberger.html

Viktor Schauberger (1885-1958)

Masaru Emoto’s Hado World

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s