Remedie dodelijker dan kwaal?

Je bent volledig gevaccineerd tegen corona? En misschien ben je klaar voor een derde spuit? De booster. Maar wat weet u eigenlijk van de producent van het vaccin dat u kreeg?

Het bedrijf, de onderneming die het vaccin maakte? Welke farmareus zit er achter je spuitje(s). En welke reputatie heeft dit bedrijf? Welke multinational verdient aan uw spuitje? Welke belangen tellen er echt? Primeert winst of gezondheid? En wat met gekochte propaganda? Hoe gaan ze tewerk om hun doelstellingen te halen? Hoe groot is de greep van het netwerk van big farma? Geen idee? Hoe betrouwbaar is het bedrijf?

Wat heeft de producent van het vaccin dat je kreeg op zijn kerfstok staan, wat betreft eerdere veroordelingen en megaboetes? Je weet het niet? Jammer. Dan had je je maar beter vooraf moeten informeren over big farma en de praktijken die ze er op na houden. Misschien kan je dit alsnog met het lezen van dit boek. En wakker worden.

Een kanjer van een boek, vierenhalf centimeter dik. Boordevol referenties en bewijzen door Peter Gotzsche. Hij was jarenlang werkzaam in de farmaceutische industrie, waar niet alleen patiënten bij de neus worden genomen maar ook artsen voor de gek worden gehouden.

Wanneer je dit boek hebt gelezen, verandert ongetwijfeld je kijk op een aantal zaken. Verandert je perceptie. Op de farma, medicijnen en vaccins die je kreeg in je bloedbaan en organen.

Dodelijke medicijnen en de georganiseerde misdaad, Achter de schermen van de farmaceutische industrie, Peter C. Gotzsche, uitgave Lemniscaat, softcover derde druk 2007, isbn 978 90 477 0734 9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s