Vergiftigd geschenk tegen corona

Gratis witte stoffen mondmasker met nanodeeltjes? Vertrouwt u nog de overheid? Volks-gezond-heid? Of is het volksvergiftiging?

Witte mondmaskers van de overheid worden voorlopig afgeraden en getest. Het gevaar kan in nanodeeltjes schuilen. De nadelen van mondkapjes zijn aanzienlijk groter dan de voordelen. Een van de redenen is dat schadelijke microdeeltjes los kunnen laten uit mondkapjes en door de drager ingeademd worden.

De Hoge Gezondheidsraad nam dat eerste ruwe advies van Sciensano onder de loep, en komt tot de conclusie dat we de mondmaskers beter even niet meer gebruiken, aldus het kabinet van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke. Volgens toxicoloog Jan Tytgat op Radio 1 is meer onderzoek vereist. “Er zit een soort coating op de mondmaskers bestaande uit zilverionen en titaniumdioxides. ” Titaniumdioxide geeft ademhalingsproblemen, en zelfs op termijn kanker.” Paniek is niet nodig? Ademhalingsproblemen, zegt u? U heeft dus corona?

De overheid raadt aan om de witte stoffen mondmaskers die sinds juni gratis worden uitgedeeld via de apothekers voorlopig niet meer te dragen.
Een mondmasker zorgt ervoor dat het lichaam in een “sympathicomimetische”(een stress toestand, een vecht en vlucht reactie)  toestand komt. Omdat mensen via het masker zuurstof naar binnen moeten nemen, krijgt het lichaam minder zuurstof en raakt het in een stress.  Als je een mondmasker draagt, adem je je eigen CO2 weer in. Je lichaam wordt dan hypoxisch (hypoxie is een aandoening waarbij het lichaam of een lichaamsdeel een tekort aan zuurstof in de weefsels heeft). ’t is maar dat u het weet.

Bronnen:

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/02/24/overheid-raadt-gebruik-gratis-mondmaskers-van-de-overheid-voorlo/

https://www.gezondwereldnieuws.com/mondmasker-verzwakt-het-immuunsysteem-en-maakt-ons-vatbaar-voor-ziekten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s